Costes finalitza els treballs d’extracció d’arena a la platja de l’Auir

La Demarcació de Costes ha finalitzat els treballs d’extracció d’arena que havia iniciat al mes de maig. L’organisme, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica, ha complert el que s’havia acordat a l’última reunió entre la mateixa Demarcació i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i ha finalitzat els treballs el dia previst i quaranta-sis dies abans que la planificació inicial contemplada per Costes.

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, s’ha mostrat satisfet. “Costes ha complert la seua paraula. Pensem que des de la solidaritat havíem d’aportar arena a altres municipis afectats pels fenòmens meteorològics adversos, però sempre tenint en compte que estem ja en plena temporada turística i este tipus de treballs no s’han de fer en estes dates. Esperem que en un futur, Costes puga programar actuacions que es facen fora de la temporada alta perquè hi haja menys impacte a l’activitat turística”, ha assenyalat.

D’esta manera, l’arena de Gandia ha estat utilitzada per a millorar la superfície de la platja de la Goleta de Tavernes de la Valldigna després d’haver estat afectada pels temporals.