Crearem una Mesa de Treball per a un nou model turístic allunyat del ‘Gandia Shore’ i el turisme de borratxera

La candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant, ha anunciat que l’exdirector general de Turespaña, Antoni Bernabé, col·laborarà amb la nova Mesa de Treball de Turisme que crearà el nou govern del nostra ciutat, per a implantar un model allunyat del ‘Gandia Shore’ i el turisme de borratxera que ha promocionat el govern del PP durant els últims quatre anys.

Juantxo Ribes. Diana Morant i Antoni Bernabé

“Es tractarà d’un òrgan decisori i tècnic on participaran tots els agents que han d’aportar alguna cosa al sector turístic. A més comptarem amb experts com Toni Bernabé que ens ajuden a buscar un model turístic que siga beneficiós per a Gandia”, ha destacat Morant.

“Per a mi és apassionant i clau implicar-me en esta Mesa de treball i de debat per aportar noves idees i per encetar un camí diferent a l’actual del govern del PP, que posicione a Gandia on deu estar, per atraure turistes tot l’any”, ha assenyalat Bernabé, qui ha apuntat que “el turisme s’ha de convertir en un sector clau de dinamització econòmica per a la ciutat i el conjunt de la comarca”.

Diana Morant ha remarcat que “hem de saber oferir més que sol i platja i estudiar l’àmplia oferta que Gandia té en cultura, gastronomia, esport o comerç de qualitat, per a cobrir molts més mesos de l’any, i no sols juliol i agost”.

La candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia i Antoni Bernabé van participar ahir en una reunió sectorial de turisme a un hotel de la platja, on es van exposar les principals propostes en matèria de turisme del Programa de G“una persona molt reconeguda i implicada amb la nostra ciutat”.