David Martínez Navas, conseller de la Infància de Gandia, presenta la seua candidatura al Premi Internacional de la Pau per a xiquets

La regidora de la Infància, Liduvina Gil, ha anunciat que des del Departament d’Infància s’ha presentat la candidatura de David Martínez Navas (conseller de la Infància en l’àmbit estatal i membre del Consell de la Infància de Gandia) al Premi Internacional de la Pau per a xiquets «The International Children’s Peace Prize».

Este guardó, convocat anualment, té l’objectiu de reconéixer la tasca dels més menuts que lluiten pels seus propis drets. “Any rere any demostren un gran compromís per a combatre els problemes que afecten milers de xiquets i xiquetes”, ha expressat Gil.

En la línia anterior, David Martínez ha fet nombroses propostes des del Consell de la Infància que estan millorant la vida dels xiquets i xiquetes amb trastorn de TEA. “Estem parlant de propostes com la senyalització dels centres de la ciutat amb pictogrames o dels passos de vianants”, ha explicat la regidora socialista. A més, Martínez també té un canal de YouTube i una pàgina de Facebook des d’on treballa a través de Pictogramweb.com per a donar eines i ferramentes que faciliten la qualitat de vida de tots els menuts amb este trastorn.

“És un bon candidat per a esta nominació. Per part de l’Ajuntament de Gandia donem suport a esta candidatura i esperem tindre sort perquè siga un dels nominats”, ha conclòs Liduvina Gil.