“De veritat pensa el PP que no pot aprendre res d’un ministre de Turisme com Gómez-Navarro i dels experts que han vingut a Gandia?”

Davant les valoracions efectuades hui per Carlos Bolta sobre les jornades de turisme organitzades pels Socialistes de Gandia, ens preguntem si de veritat el Govern local del PP pensa que no té res a aprendre d’un ministre de Turisme de la talla de Javier Gómez-Navarro, del qui ha sigut director general de Turespaña, Antoni Bernabé, del director de RSC de Baleària, Josep Vicent Mascarell, de l’equip d’investigació de turisme de la UPV, i de tots els experts i representants del sector que han donat la seua visió. “Els Socialistes considerem que sí hem aprés —i molt— d’estes interessants jornades”, ha assenyalat el vicesecretari general dels Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto.

De fet i, com a primer compromís, els Socialistes prendrem la “planificació consensuada per tots” com a ferramenta bàsica per a treballar per un pacte del turisme en la nostra ciutat, donant-li veu al sector i consensuant les passes a donar per tal d’evitar allò que ara tenim: una platja tancada.

El vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia també ha recalcat que “els Socialistes no tutelarem este fòrum de treball on estarà representat tot el sector turístic i la ciutadania en general, però sí el liderarem perquè agafe l’impuls suficient per a treballar sempre planificant i buscant l’excel•lència en turisme”.

Per últim, els Socialistes de Gandia entenem que Carlos Bolta hauria de tindre un poc més d’humilitat, i escoltar més al sector turístic i als que més saben. “Pel contrari, així ens va ara en turisme: s’actua a base d’improvisacions que ens duen a un fracàs col•lectiu”, ha conclòs Prieto.