Debat electoral: Torró ha perdut el nord i les formes, front el trellat i les propostes realistes de Diana Morant

La candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, ha guanyat hui, amb claredat, el debat electoral en el qual també han participat el candidat del PP, Arturo Torró, i l’alcaldable per la coalició Més Gandia, Lorena Milvaques, retransmès en directe per Radio Gandia des del Teatre Serrano.

Enfront de les propostes reals de la candidata dels Socialistes de Gandia, Torró ha recorregut a la crispació, la provocació i la falta de respecte, amb una exposició marcada per la mentida i l’engany, i un to excessivament populista i xulesc. En definitiva, Torró ha esbossat un discurs que només ha convençut als seus incondicionals.

Diana Morant s’ha mostrat amb serenitat i tranquil·litat, exposant arguments molt sòlids i amb trellat, amb la seguretat que el projecte dels Socialistes és la millor opció en estos moments per a Gandia. Una a una ha anat explicant les propostes més destacables del seu programa electoral, demostrant que està basat, primer, en les persones. “Representem un projecte de ciutat que deixa de parlar de canvi per a fer-ho possible”, ha remarcat la candidata socialista a l’alcaldia.

Juantxo Ribes. Debate electoral 2015 foto 12  (5)

En matèria econòmica, Diana Morant li ha tret els colors a Torró recordant les paraules del mateix conseller d’Hisenda, el gandià Juan Carlos Moragues, que afirma en una recent entrevista que “els projectes i esdeveniments del govern de Gandia no eren necessaris donat el deute” i “el fet que un govern amb majoria absoluta no aprove els pressupostos és una situació anòmala i no desitjable”. “Torró proposa el mateix model econòmic de Rus i Camps que ens ha portat a la ruïna”, ha indicat.

Morant ha denunciat que “Torró es torna a presentar amb l’estafa de l’ ‘Ahora Empleo’, de manera indecent i fent trampes, contractant a persones del Pla d’Ocupació municipal per a fer el porta a porta de la campanya electoral del PP, quan este partit ha sigut una màquina de destrucció de treball durant esta legislatura”.

La candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia també ha afirmat que “el PP i Torró han sigut el gran problema que ha tingut la ciutat estos quatre anys i, part de la solució passa perquè deixen de governar. I és que la gent honrada sap que es vivia millor amb governs socialistes, enfront de l’actual alcalde que l’únic projecte de ciutat que té és un projecte personal per a aprofitar-se de Gandia”.