Demà s’obri el termini per a la inscripció en la borsa d’informadors de servei

El regidor de Govern Interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha informat este matí que ja han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) les bases i la convocatòria de la borsa de contractació de personal laboral temporal per a desenvolupar funcions d’informadors de servei. Les bases poden ser consultades a www.gandia.org, al tauler d’anuncis i en el BOPV. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Gandia en el termini de 10 dies naturals.

Sobre esta mesura, Prieto ha destacat que el Govern local pretén potenciar des de l’ocupació pública que “els ciutadans de Gandia tinguen una oportunitat a hores d’ara però que, sobretot, puguen tenir recursos perquè els informadors de servei realitzen la seua tasca en plena temporada turística a peu de platja. A més, esta borsa ens servirà per a cobrir este tipus de necessitats informatives presents i futures que puga tenir l’Ajuntament de Gandia puguen ser cobertes a peu de carrer i ens ajuden a aconseguir que la nova normalitat arribe a la nostra ciutat amb totes les condicions”.

L’edil socialista ha recordat que esta mesura va ser consensuada al Fòrum Socioeconòmic on participen els agents socioeconòmics i totes les forces polítiques.