Demanem a l’Alcalde que pague els lloguers de les famílies reallotjades de Simancas amb els sous dels endollats

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha reiterat que el govern de la ciutat adeuta el lloguer de 3 mesos a 41 famílies reallotjades del barri de Simancas, que hui té les seues obres paralitzades a l’espera d’una solució per part del PP que sembla no arribar. En la prèvia de la reunió que l’Alcalde de Gandia mantindrà hui amb els veïns afectats, els socialistes de la ciutat han demanat a l’Alcalde “que faça front als lloguers que adeuta a 41 famílies amb els sous dels endollats en l’empresa Iniciatives Públiques, que sí paga les nòmines de militants del PP però no els lloguers de les famílies reallotjades”, segons ha explicat el regidor Vicent Mascarell.

L’empresa Iniciatives Públiques és també, segons Mascarell, “la mateixa que ve arrastrant un elevat deute amb els governs del PP i que tampoc fa front al pagament a desenes de proveïdors a qui encara adeuta diners”. Una gestió econòmica que també té el seu ressò en el lloguer de les famílies reallotjades, que l’Ajuntament es va comprometre a pagar i que sols el govern del PP ha incomplit.

Mascarell ha plantejat que “amb els diners de totes les persones que treballen en l’empresa pública i en les dependències municipals es podria afrontar el deute a les famílies de Simancas”, i ha tornat a evidenciar la “pèssima gestió del gerent d’IPG, Gonzalo Morant, i del propi Alcalde, en una empresa pública que està de forma permanent en qüestió i sota la sombra de la sospita”. “Ha hagut d’arribar un govern del PP per a deixar de pagar als veïns de Simancas, als qui tampoc els han garantit la seua vivenda”, ha afegit Mascarell.

Vicent Mascarell ha recordat que, sols amb el que cobren anualment el propi Gonzalo Morant, o destacats militants com Javier Viciano o Javier Soldevila, tres dels millor pagats per IPG, l’Ajuntament podria fer front als poc més de 60.000 € que adeuta en concepte de lloguers. Mascarell s’ha preguntat “què fa una Empresa Pública a la que se li injecten 10 milions d’euros i que adeuta tants diners”.