Demanem coherència, valentia i diàleg perquè Gandia torne al camí de la decència i dignitat

A nou dies de celebrar-se el ple d’investidura de la propera legislatura a Gandia, la secretària general i candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, ha demanat “coherència i diàleg” als partits que aspiren a retornar a la nostra ciutat “al camí de la decència i la dignitat i separar-la del clientelisme, la trampa i l’engany”.

I és que els Socialistes de Gandia han tornat a tendir la mà a la coalició Més Gandia i a Ciutadans “per a protagonitzar el canvi de model de ciutat que ha reclamat Gandia en les urnes”. Morant ha recordat que en esta democràcia parlamentària, “primer parlen els ciutadans a les urnes i, després, els polítics ho fem als plenaris tractant de dur a terme el que ha demanat la ciutadania amb els seus vots i, a Gandia, s’ha demanat canvi”.

Diana Morant ha recalcat que “per tant, el més incoherent seria que per no saber arribar a un acord i no ser capaços de sumar la voluntat de 7+5+1 deixàrem que el PP continuara mal governant Gandia”.

La secretària general dels Socialistes de Gandia ha explicat que “el moment demana de nosaltres diàleg i responsabilitat per a portar a terme la voluntat de canvi expressada pels gandians”, i ha afegit que “és el moment de demostrar que per a nosaltres, el primer són les persones i no les sigles polítiques; és el moment de fer política i arribar a acords en benefici dels ciutadans, que no podran suportar quatre anys més un govern opac, trampós i mentider”.

Els Socialistes de Gandia considerem que la nostra ciutat necessita un canvi que passe, necessàriament, per un Ajuntament transparent i clar, on els gandians coneguen en què es gasta cada euro dels seus impostos. És a dir, un canvi que també supose una major participació ciutadana en les decisions més importants per al futur de la ciutat. En definitiva, un canvi que supose “una regeneració democràtica profunda, que retorne a la nostra ciutat la dignitat i la decència i allunye als polítics opacs i autoritaris. Hem de tindre el valor i la responsabilitat de conformar un govern alternatiu i no quedar-nos en una postura de conformitat en l’oposició, perquè des de l’oposició no es pot reconstruir Gandia”, ha afirmat la candidata socialista.

Per a Morant, este canvi passa per un govern on no estiguen presents ni el PP ni Arturo Torró, perquè, segons ha declarat, “qui no pot retornar la decència, el diàleg, el consens ni la participació és qui ha estat mal governant estos quatre anys de manera dèspota i absolutista, insultant a qui no pensava com ells, comprant voluntats, fent trampes i manipulant la informació”.

Morant ha conclòs afirmant que “la ciutadania ens demana diàleg, consens i acords, perquè no és moment de mirar-se al melic, sinó de mirar a la gent que ho està passant mal i donar un pas endavant per tal d’ajudar-los i rescatar una ciutat que el PP ha portat a la deriva econòmica i ètica”.

La candidata socialista a l’alcaldia ha anunciat que obrirà una línia de converses amb Més Gandia i Ciutadans, per tal d’aconseguir la suma dels 13 regidors que poden portar a terme el canvi a Gandia.