Demanem explicacions sobre el viatge de Torró a Los Angeles

Després del viatge d’una setmana de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, a Los Angeles (Estats Units) per a “definir” el projecte de parc aquàtic que es pretén ubicar en la platja (una actuació que ha sembrat molts dubtes), els socialistes li exigim transparència al Govern del PP.

Així, hem sol·licitat la convocatòria d’una Junta de Portaveus de manera urgent per a conèixer amb profunditat els acords als quals va arribar Torró amb l’empresa Profun Management. “Li demanarem explicacions a l’alcalde de Gandia, en el sentit de perquè ha permès que una empresa beneficiària d’un contracte públic li pague un viatge a ell i a la resta dels seus acompanyants”, indica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell.

Cal recordar que l’empresa Profun Management va ser l’adjudicatària d’un contracte per valor de 135.000 euros (lliures d’impostos i pagats amb els diners de tots els gandians), per a dur a terme un suposat estudi de viabilitat. Tot açò, mitjançant un procediment fosc, tancat i sense publicitat (efectuat a través de l’empresa pública IPG).

“A Profun Management li ha eixit molt barat pagar-li el viatge a Torró i el seu sèquit. I és que esta empresa americana ha aconseguit un beneficiós acord que li permet ser la interlocutora de l’Ajuntament de Gandia amb tercers als Estats Units”, assenyala Mascarell.