Demanem la dimissió de Víctor Soler per les últimes informacions sobre la trama Púnica

Després de les últimes informacions aparegudes en els mitjans de comunicació —en les quals en un nou informe incorporat a la trama Púnica, la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil sosté que el portaveu del PP a Gandia, Víctor Soler, hauria comès els delictes de frau, suborn i malversació de caudals públics—, des del PSPV-PSOE de Gandia exigim la seua dimissió com a càrrec públic. “Li demanem a Víctor Soler que done explicacions a la ciutadania, en lloc d’amagar-se”, ha assenyalat el portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto.

Així, a mesura que es van coneixent les transcripcions, els àudios o els missatges de WhatsApp —en els quals agents de la UCO afirmen que Soler es va convertir en l’interlocutor directe amb l’aconseguidor de la trama Alejandro de Pedro per a determinar què treballs calia realitzar i com s’havien de pagar—, no deixen lloc a dubtes que a Gandia sí que existeix el Cas Púnica, al contrari del que han arribat a afirmar els responsables del PP en la ciutat.

“Per a no existir el Cas Púnica a Gandia, el que hauria de fer Víctor Soler és explicar-li als gandians perquè s’amaga en el seu aforament com a diputat autonòmic per a no haver de declarar i explicar qüestions com les quals apunten les informacions”, ha indicat Prieto.

Cal destacar que Víctor Soler no ha declarat davant l’Audiència Nacional per a explicar la seua relació amb la trama Púnica a Gandia. Per açò, li recordem que un aforat pot renunciar al seu privilegi com a diputat autonòmic si de veres vol donar explicacions.