Demanem que Torró deixe de fer patir a les educadores de les Escoletes

Torró ha enviat la policia local a casa de les treballadores de les escoletes infantils per a notificar-los que les torna a acomiadar després de tres anys de judicis guanyats per a recuperar el seu lloc de feina. No sols envia els agents de l’ordre en lloc de donar la cara, sinó que anuncia que no els pagarà la indemnització perquè no l’Ajuntament no té el diners. Per a la regidora socialista Liduvina Gil, “amb esta nova mostra d’inhumanitat, sembla que Torró disfruta fent patir els més dèbils”.

Per a la regidora socialista, la manca de diners no pot ser una excusa “quan té amb sou públic més de mig centenar de col·locats a dit que l’únic mèrit que tenen és ser membres del PP. Podria prescindir de la majoria d’ells perfectament per a pagar les indemnitzacions. L’Ajuntament no veuria disminuïda la seua capacitat perquè se n’anaren al carrer uns col·locats la tasca dels quals és purament propagandística a favor del PP”.

Liduvina Gil ha demanat al Partit Popular que destine “el sou d’una regidora que no complix amb la seua tasca, la responsable d’educació, i el de molts dels endollats i els destinats a saraos, per al pagament dels diners que s’adeuta a les educadores”.  A banda dels salaris, podria fer efectiu el compliment de la sentència amb les partides milionàries que han servit per pagar els tres anys de saraos del PP de Torró.