Demanem responsabilitat al govern davant la quarta sentència a favor de les treballadores de les escoletes

L’única eixida que té l’Ajuntament és pagar i readmetre a les treballadores, quan més tarde més car serà.

La irresponsabilitat del govern del PP farà que el procés judicial per l’acomiadament improcedent li coste als ciutadans més d’1 milió d’euros.

Liduvina Gil: “Si tinguera amor propi, la regidora d’Educació ja haguera dimitat”.

Els socialistes demanem responsabilitat al govern per tal que acabe en un procés judicial contrari a l’Ajuntament que està generant un gran patiment entre les afectades i un important forat econòmic als ciutadans. Per quarta volta, els jutges ratifiquen que l’acomiadament és totalment injustificat i, per tant, improcedent, per la qual cosa l’Ajuntament ha de readmetre a les 12 treballadores víctimes dels capricis del govern del PP i pagar-los els salaris des del dia que les van obligar a deixar el treball.

La regidora socialista Liduvina Gil ha demanat al govern del PP “que pague i torne al seu lloc de treball unes persones que mai l’haurien d’haver perdut, com no es cansen de dir els tribunals”. S’ha de tenir en compte, a més, que cada vegada que l’Ajuntament torna a la justícia “el procés ens costa més diners i genera un major patiment entre les treballadores afectades”. Després de tot açò, Liduvina Gil assenyala que “si la regidora d’Educació Marta Chàfer tinguera amor propi, perquè humanitat ja hem vist no en té, presentaria la seua dimissió”.