Denunciem al PP per presumpte delicte electoral per demanar el vot a canvi de regalar entrades per al virtual parc aquàtic

El PSOE ha presentat a la Junta Electoral de Zona (JEZ) una denúncia contra el PP per la seua petició de vot a canvi d’una recompensa i l’ús de recursos públics en plena campanya electoral. D’esta manera, els socialistes sol·licitem la immediata suspensió de la campanya sobre el virtual parc aquàtic i la paralització del massiu repartiment de material publicitari per totes les cases de la ciutat.

Els Socialistes de Gandia considerem que el fet més greu en este assumpte és que repartisquen pels domicilis butlletes per a participar en un suposat sorteig de bons familiars anuals per al fals parc aquàtic que es duria a terme el 25 de maig (el dia després de les eleccions), una recompensa que estaria condicionada a un triomf del PP en estos comicis, la qual cosa comporta un delicte electoral en tota regla. Concretament, ens trobem davant una clara infracció electoral tipificada en l’article 146 de la Llei Electoral.

“Torró se salta a la torera la Llei Electoral. És evident que el PP s’aprofita, una vegada més, d’un projecte municipal. I és que l’Ajuntament ja ha pagat més de 130.000 euros per unes infografies que estan sent utilitzades de manera descarada pel candidat del PP en benefici propi”, ha assenyalat el sotssecretari general dels Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto.

Així mateix, es produeix un aprofitament d’antics treballadors del Pla d’Ocupació com a agents electorals del PP, establint-se una evident confusió, ja que van vestits amb pols de color blau marí, el mateix que utilitzaven en la seua època de “enquestadors” municipals i sense cap identificació partidària, amb el clar objectiu de confondre als gandians.

“Està vist que la utilització de recursos públics per part de Torró ja no té límits. Li demanem al candidat del PP, per enèsima vegada, que deixe d’aprofitar-se de l’Ajuntament i no es pague la seua campanya amb diners de tots els gandians”, ha afirmat Prieto.