Denunciem una nova maniobra de l’empresa pública per ocultar la comptabilitat de l’any 2013

El Portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Orengo, ha comparegut hui davant el Secretari de l’Ajuntament per sol·licitar accés als comptes de l’empresa pública municipal que es pretenen aprovar esta vesprada. Orengo ha denunciat que els comptes “no han volgut ser dipositats en la Secretaria General de l’Ajuntament, per la qual cosa estem davant una nova maniobra, per tercer any consecutiu, per aprovar els comptes sense ensenyar la comptabilitat i les factures que les sustenten”.

Orengo ha manifestat que els ciutadans “tenen dret a saber a qui s’està beneficiant amb diners públics des de l’empresa municipal”.

Recordem que és aquesta mercantil la que ha sofert el robatori d’ordinadors, problemes informàtics que destrueixen la comptabilitat de l’empresa, així com reiterades oposicions a ensenyar la comptabilitat “tot i existir una sentència judicial que els obliga a això”. “IPG està de nou sota sospita”, ha afegit Orengo amb aquestes noves evidències.

La Junta General, que havia de convocar-se com a mínim amb quatre dies d’antelació, s’ha convocat esta vegada en menys de 24 hores per impedir que puguem revisar la comptabilitat de l’exercici 2012 pel que, de no rectificar, ens reservem les accions judicials i legals oportunes.