Des de que governa el PP, 1 de cada 5 persones ja no estan treballant a Gandia

Segons les dades del Ministeri de Treball, l’any 2015 ha encetat a Gandia amb quasi 600 afiliats menys a la Seguretat Social i 210 gandians més que van haver d’inscriure’s en la llista de l’atur, respecte al mes de desembre de 2014, tot i que l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, s’atrevira a afirmar que estes dades són “molt, molt positives”.

Cal destacar que a la ciutat de Gandia hi ha a hores d’ara 4.268 persones menys afiliades a la Seguretat Social, des de que el PP va arribar al govern municipal. Així, de les 22.486 afiliacions a la Seguretat Social de juny de 2011, s’ha passat a un total de 18.218 al mes de gener d’enguany.

“La Gandia del govern absolut del PP no només crea atur sinó que, a més a més, destrueix llocs de treball. Així, des de juny de 2011 a la nostra ciutat ja tenim un 19% menys de persones afiliades a la Seguretat Social”, ha indicat el secretari d’Economia i Empresa del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori, qui ha destacat que “això significa que una de cada cinc persones ja no estan treballant a Gandia des de que governa el PP.

D’esta manera, els Socialistes de Gandia no entenem les recents declaracions triomfalistes de l’alcalde, Arturo Torró, aquell que, cal recordar-ho, va prometre ‘Ahora Empleo’ en la campanya de les eleccions municipals de fa quatre anys. “Queda clar que els gandians necessitem governants que es preocupen pels problemes reals de les persones, cosa que no està passant ara”, ha assenyalat Gregori. Per això, els Socialistes estem treballant amb un nou projecte per a fer possible el canvi necessari a Gandia en les eleccions locals del pròxim 24 de maig.