Diana Morant accepta l’oferiment de Ximo Puig de ser diputada provincial per a treballar pels interessos de Gandia

L’alcaldessa de Gandia i secretària general dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, ha acceptat ser diputada provincial després de rebre ahir mateix l’oferiment per part del secretari general del PSPV-PSOE i candidat a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig. Esta proposta va ser ahir ratificada pel Comitè Provincial del partit.

DIANA-PRESENTACIÓ-2

Diana Morant, qui ha volgut deixar clar que ser diputada provincial no va a llevar-li ni un minut de la gestió de Gandia, ha explicat que accepta la proposta perquè “la millor manera de treballar per Gandia i poder arreglar la situació d’emergència de la ciutat és estar allà on es prenen decisions”. Morant ha afegit que “des de la Diputació es poden aconseguir inversions per a la ciutat i per als municipis de la comarca de la Safor, també castigats molts d’ells per la gestió que de la crisi ha fet el PP”.

En este sentit, Morant ha apuntat que la seua arribada a la Diputació Provincial de València “servirà per a normalitzar definitivament les relacions de Gandia amb la comarca de la Safor i també amb altres comarques veïnes”, recalcant la idea de potenciar un eix de les Comarques Centrals amb altres municipis com Ontinyent o Xàtiva. De fet, qui es perfila com a possible president de la Diputació de València (l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez), manté una excel·lent relació amb Morant i comparteixen punts de vista en la seua gestió i en la necessitat de canviar la manera de fer política.

El nomenament com a diputada Provincial, que tindrà lloc en breu, permetrà a Diana Morant estalviar el sou d’alcaldessa als veïns de Gandia, complint també així amb el codi ètic dels Socialistes que la pròpia Morant va subscriure abans de presentar-se com a candidata a les eleccions i segons el qual, un càrrec públic només pot percebre un salari. Morant ha conclòs assegurant que “qualsevol estalvi per a les arques municipals de Gandia és una bona notícia”.