Diana Morant assistix a l’Assemblea de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha assistit a l’Assemblea de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) celebrada a l’Auditori 1 del Centre d’Esdeveniments de Fira València. Una reunió on s’ha aprovat per unanimitat la nova executiva de la FVMP que estarà presidida pel socialista Rubén Alfaro, alcalde d’Elda.

Morant ha valorat la importància d’este tipus de trobades afirmant que “la ciutadania i els seus problemes no entenen de competències. Els ciutadans volen i necessiten que el seu ajuntament, l’administració pública més propera, els oferisca un bon servei i els done solucions. Els alcaldes i alcaldesses no rebutgem esta responsabilitat, però per acomplir la nostra tasca amb eficàcia i eficiència és prioritari que es millore el finançament d’estes competències”.

Cal recordar que el passat 23 de setembre, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) va escollir a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, com a vocal del Consell Territorial d’este òrgan estatal que vetlla pel municipalisme i la governança més propera a la ciutadania. Un nomenament que suposa que, per primera vegada, Gandia està representada en este espai de presa de decisions.