Diana Morant compartix diàleg i experiències amb les persones majors de Corea i Roís de Corella

La candidata pel PSPV-PSOE de Gandia a revalidar l’alcaldia de la ciutat, Diana Morant, acompanyada de membres de la candidatura socialista, ha compartit unes trobades amb els usuaris dels centres municipals de convivència de Corea i Roís de Corella, emmarcats dins de les jornades sectorials ‘La Gandia que tu vols’ centrades en l’àmbit de la salut.

acto ROÍS DE CORELLA

Diana Morant, que va mantindre un interessant diàleg obert amb els assistents, va destacar en les seues intervencions que “les persones majors de Gandia feu una ciutat millor; una ciutat amb valors; la ciutat que tots volem. Per això, vos necessitem per a continuar aprenent de vosaltres i fer una Gandia encara més forta”.

La candidata socialista a l’alcaldia també va recordar que, des de la present legislatura, Gandia és una Ciutat Amigable amb la Gent Gran. “A la nostra ciutat defensem una política transversal saludable per a poder retornar als nostres majors tot el que ells han aportat a la societat. Nosaltres ens mirem en la gent gran, perquè tenim moltes coses que descobrir de la seua experiència i saviesa”, va assenyalar.