Diana Morant: “D’ací a poc temps tindrem novetats sobre les actuacions previstes en el vell Hospital Francesc de Borja”  

 

Gandia 16 de juny 2016.- L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va mantenir aquest dimecres una reunió amb la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, on es van abordar diferents aspectes relacionats amb les infraestructures sanitàries de la ciutat, amb especial protagonisme del projecte de l’antic Hospital de Gandia. Morant va acudir a la cita acompanyada per la regidora responsable de Sanitat, Liduvina Gil, i pel gerent de l’Hospital Francesc de Borja, Ximo Minyana.

Durant la reunió, Carmen Montón es va reafirmar en el seu compromís amb la ciutat de Gandia, assegurant que el projecte de l’antic Hospital és una de les prioritats de la Conselleria que dirigix. Un fet que es demostra en el pressupost de 2016, que preveu inversions per a tres hospitals en tota la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba el projecte per a l’antic Hospital de Gandia.

Per la seua banda, Diana Morant ha avançat que “d’ací a poc temps tindrem novetats sobre les actuacions previstes en el vell Hospital Francesc de Borja, un projecte en el qual comptem amb el compromís de la Conselleria que serà un projecte sociosanitari“.

Finalment. Liduvina Gil, presidenta de la Junta de Districte del barri de Roís de Corella i regidora delegada de Sanitat Pública va voler destacar que “des del primer moment ens hem reafirmat en la nostra intenció que l’espai de l’antic hospital compte amb serveis que reactiven el barri i possibiliten completar la xarxa sanitària de la nostra ciutat i gràcies a les bones relacions amb la Conselleria de Sanitat ho aconseguirem“.