Diana Morant: “Des de Gandia volem dir a tots els afectats per Covid-19 i a les seues famílies que mai els oblidarem”

Gandia ha guardat hui tres minuts de silenci amb motiu de l’inici del dol nacional decretat pel Govern d’Espanya en memòria de les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19. Per esta raó, les banderes del consistori gandià romandran a mitja asta durant els pròxims deu dies. En l’acte han participat els membres de la corporació municipal i representants de la Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Creu Roja.

Després de finalitzar els tres minuts de silenci l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha declarat que “hui ens hem reunit en estos tres minuts de silenci per a homenatjar totes les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19. Parlem de xifres de morts molt dures. A la nostra comarca han estat 28 les persones que han perdut la vida a causa de la crisi sanitària. Molts ciutadans i famílies han vist truncades les seues vides per esta pandèmia. Mai havíem viscut una situació com esta que ha colpejat de dolor a la ciutadania. Seran molts els efectes sobre les nostres vides d’una crisi sanitària que ha marcat un abans i un després”.

La primera edil ha assenyalat que “des de Gandia volem dir a tots els afectats per Covid-19 i a les seues famílies que mai els oblidarem”, i ha destacat que “la ciutadania ha sabut agrair el treball de totes les persones que han estat salvant vides, mostrant molta disciplina i responsabilitat en el seu comportament”. Per últim, Morant ha recordat que “seguim estant en una situació complicada i, per això, hem de continuar sent molt responsables i afrontant de manera comunitària les conseqüències d’esta crisi sanitària”.