Diana Morant: “El 24M hem d’acabar amb les pràctiques mafioses del PP i de Torró”

Davant la revelació, durant un debat electoral al Consell dels Joves de Gandia, per part del candidat a l’alcaldia d’UPyD, Fernando Gómez, d’un intent de compra i suborn a un militant d’esta formació, per part de la responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Gandia i membre de l’executiva del PP de Gandia, Victoria Mirasol —amb unes gravacions que així ho confirmen—, la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia ha afirmat que “ja està bé de suportar a la nostra ciutat este tipus de pràctiques mafioses per part del PP i d’Arturo Torró. Per això, li demanem als gandians que, donat que el vot és secret, superen la por en les urnes el pròxim diumenge per a retornar-li, entre totes i tots, la dignitat a la nostra ciutat”.

D’esta manera , els Socialistes ens congratulem que la xarxa de trampes que ha teixit el PP de Gandia durante els últims quatre anys es trenca. “Estem indignats amb la deshonra a la qual pot arribar Torró i el seu equip de tramposos. Per això, cap gandià hauria de permetre que s’estiga atemptant contra la democràcia ni un minut més”, ha asseverat Diana Morant.

Des dels Socialistes de Gandia li donem el total suport i respecte als companys de UPyD per haver denunciat als tramposos, i per haver tingut “la valentia i el valor de denunciar als mafiosos de la nostra ciutat i les seues pràctiques corruptes”.