Diana Morant: “El final d’etapa de ‘La Vuelta’ va ser la festa de tota Gandia”

Milers d’aficionats van omplir ahir els carrers de Gandia per contemplar el pas de la Volta Ciclista a Espanya (La Vuelta), que en la seua 18a etapa va finalitzar a la confluència dels carrers Alcoi i Clot de la Mota de la platja de Gandia.

El desplegament de l’esdeveniment esportiu no només va atraure veïns de la ciutat, sinó que va acostar a Gandia a turistes i visitants d’altres comarques properes que des de migdia van romandre a la ciutat participant en les activitats posades en marxa pels organitzadors de La Vuelta i l’Ajuntament de Gandia.

L’alcaldessa de Gandia i màxima responsable del Departament de Turisme, Diana Morant, ha valorat la jornada d’ahir declarant que “probablement, el final d’etapa de la Volta ciclista a Espanya que vam viure ahir a Gandia, vam ser testimonis de l’esdeveniment que més repercussió ha donat a Gandia en els últims 20 anys. Va ser un dia històric per a la nostra ciutat. Prop de 200 països van poder presenciar el final d’etapa a la nostra ciutat i van veure imatges del port, la platja, la marjal i els seus ullals o el castell de Bairén. La millor cara de Gandia que ens va situar sens dubte en el mapa mundial. Van ser cinc hores on també vam ser tendència a Twitter gràcies a una activitat que en ser gratuïta i oberta, va arribar a tots i totes. El final d’etapa va ser la festa de tota Gandia”.

Un altre dels aspectes que va destacar Morant va ser la felicitació que els organitzadors de la prova van realitzar a l’Ajuntament i a la ciutadania, ja que l’últim quilòmetre d’etapa havia estat el que més gent hi havia congregat a la present edició de la prova. “Per a nosaltres i per a La Vuelta ha estat un èxit. Fem un pas més per recuperar l’orgull de ser Gandia i de formar part d’esta ciutat que oferix la seua millor cara als ciutadans i als visitants”, ha indicat l’alcaldessa de Gandia.