Diana Morant: “El PP de Torró no ha complert la seua paraula amb els veïns de la platja”

La regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia responsable d’assumptes de Turisme, Diana Morant, ha valorat hui com a hipòcrites les paraules del govern del PP de Torró per a l’anunci del soterrament de la meitat dels contenidors de la primera línia de la platja, i ha recordat que “cap dels responsables de la platja ha complert la seua paraula amb els veïns”.

I és que Diana Morant ha recordat que la promesa de Torró no era aquesta fa uns mesos, i que el seu compromís va ser iniciar les obres després de Falles i garantir que “abans de l’estiu ja estarien soterrats els contenidors de la platja”. Però la “incapacitat de Torró per a gestionar i complir amb els terminis” ha fet que els primers turistes hagen patit obres i que durant l’estiu “persistisca el problema dels olors a la meitat de la platja”.

Morant ha ironitzat dient que “el temps ha obligat a Torró a retallar la seua promesa a la meitat, igual que el nombre de contenidors que s’ha soterrat per a aquesta campanya turística”. A més, la socialista es pregunta com s’ho farà el govern per a organitzar la recollida del fem “si els camions que han de fer-ho són distints per a cadascuna de les meitats de la platja i, per tant, passaran dues vegades, provocant doble molèstia”.

Per tot això, Morant ha assegurat que “a hores d’ara la paraula de Torró ja no té cap valor”, i ha posat com a un exemple clar d’açò als pares i mares dels alumnes de les escoletes, “als quals els poden preguntar què opinen de la paraula de l’alcalde”.