Diana Morant: “El PSOE i el PP no governem igual, de la mateixa manera que Torró i jo no som el mateix”

Juantxo Ribes. Miting en Benipeixcar 11

La candidata del PSOE a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant va demanar ahir el vot als veïns de Benipeixcar contrastant la manera de governar i les prioritats del PSOE i el PP a Gandia. “Mentre nosaltres hem governat pensant en tots, construint parcs, places, serveis públics de qualitat com la Universitat Popular, o centres per a majors, o recuperant el patrimoni històric i cultural per als ciutadans, el PP i Arturo Torró governen només per a uns pocs, per als seus amics, privatitzant les Escoletes municipals i comprant boleres, discoteques i concessionaris de cotxes”, va dir Diana Morant.

Juantxo Ribes. Miting en Benipeixcar 12

En opinió de la candidata socialista, els ciutadans saben que “el PSOE i el PP no vam governar igual, de la mateixa manera que la gent té molt clar que Diana Morant no és com Arturo Torró”.

Davant unes 250 persones congregades en la plaça de Benipeixcar, Diana Morant es va referir a l’actitud del candidat del PP, Arturo Torró en l’últim debat que van celebrar en el Teatre Serrano el dilluns passat. “En acabar el debat, una dona es va dirigir a mi per a manifestar-me la seua indignació per l’actitud prepotent i xulesca de Torró davant meu i davant la candidata de Més Gandia, Lorena Milvaques”, va explicar la candidata socialista. “Arturo Torró només pot donar-nos lliçons a les dones de grolleria, vulgaritat i d’ignorància”, va afirmar Diana Morant, qui va explicar que per als socialistes “les dones no som animals de parir o objectes decoratius, sinó que busquem el nostre lloc en una societat igualitària que encara no ho és al 100%”.

“Li dic al senyor Torró que esta ‘xiqueta’ a la qual vosté tracta amb tanta condescendència i a la que mai ha cridat al seu despatx per a tractar temes importants per a Gandia, serà la que li llevarà la ‘vara de mando’ perquè Gandia tornarà a tindre a una dona socialista com a alcaldessa”, va afirmar Diana Morant.

La candidata socialista a l’Alcaldia de Gandia va acabar el seu discurs demanant el vot als ciutadans per a “que tinguem un Ajuntament que es dedique a resoldre els problemes de la gent i no a crear-los, com ara, i perquè acabe la política de la mentida i torne la decència a la nostra ciutat”.