Diana Morant: “Els veïns li diuen a l’alcalde que les obres de reforma del Jardinet no estan fent-se bé”

Visita a les obres del JardinetLa candidata dels Socialistes de Gandia a l’alcaldia, Diana Morant, va acudir ahir a l’encontre dels veïns del Jardinet, a la que a les darreres setmanes havien anat a buscar, i que li van la seua preocupació i malestar pel desenvolupament de les obres de la Plaça del Jardinet. Així, Diana Morant va constatar la preocupació de comerciants i veïns per la manca d’aparcament, “perquè estan convertint el carrer en peatonal sense tindre alternativa a les més de 100 places que van a desaparèixer, perquè del pàrquing en altura promès per l’alcalde Torró res se sap a dia de hui”.

A més, els veïns es mostren desagradablement sorpresos per la tala de més de 40 arbres d’espècies diverses que, segons els especialistes consultats, estaven en la plenitud de la seua vida. Els veïns se senten “enganyats per un alcalde que va donar la seua paraula de que no tocarien un sol arbre al Jardinet”. Estan preocupats també perquè no està actuant-se, alhora que s’alça la plaça, amb les canonades d’aigua i clavegueram. Això suposa que esta obra és “purament superficial, i la gran infraestructura que és la més necessària i la que no es veu a la foto, s’haurà d’abordar en un futur tornant a obrir la Plaça del Jardinet”, en paraules de Diana Morant. Els veïns recorden que “quan no es fan les coses bé i es refan, el que paga dues vegades és el ciutadà”. I per si faltava poc, es pregunten “per què ells no tenen dret a contenidors soterrats, tal i com ja ocorre a totes les altres zones de Gandia on s’ha actuat”.

Diana Morant ha afirmat, després de xafar carrer i trobar-se amb nombrosos veïns i comerciants, que “els veïns li diuen a l’alcalde que les obres de reforma del Jardinet no estan fent-se bé així i per això demanem que tracte al barri de Corea com un barri de primera, cobrint totes les necessitats”. Morant ha assegurat que “el proper govern socialista treballarà per solucionar els problemes de la gent i no per fer accions de maquillatge que sols busquen la foto de la inauguració”.