Diana Morant fa públics els seus 5 compromisos irrenunciables per a una nova forma de governar Gandia

La candidata a la alcaldia dels Socialistes de Gandia ha avançat hui el seu compromís d’implantar “una nova forma de governar a la nostra ciutat, que és la que reclama la gent del carrer”.

“L’exercici de la política s’ha convertit en una dedicació d’alt risc a Gandia. Qui ostenta el poder absolut s’ha cregut amb el dret de perseguir a tots aquells que manifesten la seua disconformitat amb la seua manera d’actuar”, ha assenyalat Diana Morant, qui ha destacat que hui sóc jo la que ha estat atacada, però ahir van ser altres companys, la Universitat de València o el veí que es queixa del soroll.

 

Diana Morant ha asseverat que està molt farta del que li està passant a Gandia, però està convençuda que açò té solució. “Per això sóc la candidata dels Socialistes a l’alcaldia de Gandia: perquè crec que puc aportar noves idees i un nou estil de govern que ajude a les persones perquè visquen millor”, ha destacat.

 

Cal destacar que els Socialistes de Gandia ja estan elaborant el seu Programa de Govern, que coordinen Juan José Moragues i José Manuel Prieto. Així, s’està comptant amb la participació de persones i col·lectius que estan orgullosos de la nostra ciutat, però que no els agrada gens com estan fent-se les coses hui en dia. “Gandia està convertint-se en l’exemple del despotisme i on guanyen uns pocs i perden la majoria. En eixa ciutat, jo no em reconec”, ha manifestat Diana Morant.

 

 

 

 

 

Els cinc primers compromisos irrenunciables amb els gandians que ha fet públics la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia són:

 

  • 1.- Consulta permanent: s’establirà, per reglament, un debat anual de l’Estat de la Ciutat, així com no es realitzarà cap projecte ni actuació important per a Gandia sense consultar als ciutadans, prèviament. “Els gandians tenen dret a saber què passa en la seua ciutat, i el seu vot no implica que els governants facen allò que vullguen”, ha destacat Diana Morant.
  • 2.- Total i absoluta ransparència: en la web municipal estaran totes les factures, expedients, subvencions i convenis a disposició dels ciutadans. “Els gandians tenen dret a saber en què es gasta l’Ajuntament els diners que els cobra amb els impostos”, ha explicat Morant.
  • 3.- Gestió econòmica responsable: s’han acabat les despeses supèrflues (personal de confiança: el mínim i justificat) i també s’han acabat les entrades debades dels regidors i els seus amics als espectacles. Morant ha anunciat que “l’empresa pública Iniciatives —que l’actual govern ha quebrat per pagar salaris a ‘enxufats’ i l’aparell de propaganda de l’alcalde— tancarà”.
  • 4.- Serà pública la relació de persones que treballen a l’Ajuntament, bé a temps complet o parcial, bé amb contracte temporal o indefinit.
  • 5.- Els polítics són servidors públics: els regidors socialistes i la gent que conforme l’equip de govern tindran l’obligació de fer pública la seua declaració de béns i de la renda. “Les persones que estem en política som servidors públics i no estem per a enriquir-nos. Així ho entén la meua generació”, ha conclòs Diana Morant.