Diana Morant fa una crida a omplir les urnes el 26M “de vots de progrés” per fer realitat “la millor etapa de Gandia”

Més de 500 persones van acompanyar anit a l’alcaldessa de Gandia i cap de llista del PSOE, Diana Morant, i a la resta de la candidatura en l’acte de cloenda de la campanya electoral. “Falten dos dies perquè la força de les persones, dels progressistes i de la gent que estimeu Gandia òmpliga les urnes de vots. Necessitem de nou la vostra il·lusió i energia per a fer possible eixa majoria de progrés i de Govern socialista a Gandia que està preparada per a començar el seu futur més brillant”, va afirmar Morant.

La candidata socialista a revalidar l’alcaldia també va fer balanç en este sopar multitudinari celebrat als salons de Foment, d’una campanya que “hem guanyat”. Una campanya il·lusionant, de barri a barri i pròxima al ciutadà. Així, Morant va repassar que des que va vindre Zapatero el passat mes de febrer, “han vingut consellers, una Secretària d’Estat i, fins i tot, una ministra”.

1

D’altra banda, va assenyalar que Gandia és hui el mirall de les ciutats del seu voltant. “Ha fet, liderada pel Govern que presidisc, el més difícil: sobreviure a la fallida econòmica i, alhora, preparar-se per a obrir la millor etapa: per a seguir fent realitat la major arribada d’inversions que ja estem veient, i per a seguir construint el canvi que, en unes circumstàncies molt més difícils, vam començar fa quatre anys”, va indicar.

En eixe sentit, la candidata del PSOE a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, va recordar la recent i històrica victòria del partit a la Generalitat, amb Ximo Puig, i a Espanya, amb Pedro Sánchez. “El 26 de maig ha de ser un nou 28 d’abril. Un triomf que es va produir a Gandia per primera vegada en 30 anys en unes eleccions generals i autonòmiques, i que tornarem a repetir”, va assenyalar.

Morant també va fer una reflexió sobre la legislatura del PP i va recordar que “Víctor Soler, el dofí de Torró, està esguitat per Púnica, així com per la mala gestió del PP. Per contra, el govern socialista hi ha resolt la situació econòmica de Gandia, ha aconseguit que més de 150 milions d’euros, en inversió pública i privada, comencen a arribar a una ciutat que els necessitava.”

“Gandia es mereix esta oportunitat. Per això, si els socialistes guanyem este diumenge, no guanya una opció. Guanyen tots els motius que teniu per a seguir fent amb nosaltres la Gandia de tots”, va subratllar.

FB_IMG_1558772621752

Amb una forta ovació, el número 2 de la candidatura, José Manuel Prieto, va dir també unes paraules amb un missatge clar i directe: “Tenim un risc: pensar que les històriques victòries dels Socialistes de Gandia el 28 d’abril a Espanya i a la Comunitat Valenciana valen per la del 26 de maig. No està tot fet. Es tracta d’avançar o retrocedir. No hem de confiar-nos. Hem d’eixir a omplir les urnes. Aneu amb il·lusió i força, perquè si el diumenge guanya Diana i el Partit Socialista, Gandia guanya”.