Diana Morant: “Gandia no pot investir a un alcalde investigat per un cas de corrupció”

“Gandia no pot investir a un alcalde que està investigat per un cas de corrupció que és portada d’àmbit nacional”. Amb estes paraules, la secretària general i candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, ha valorat el fet que en la jornada d’ahir, dos membres de l’actual Govern local del PP en funcions declararen davant la Guàrdia Civil per les factures del Cas Púnica.

Els socialistes considerem “extremadament greu” que el govern del PP haja posat Gandia en el panorama nacional per un cas de corrupció com la trama Púnica. Un fet que, per a Morant, “fa més necessari que mai un canvi a Gandia que garantisca un govern net que retorne la decència a la nostra ciutat”.

Per açò, la candidata socialista ha fet una última crida a la responsabilitat dels partits amb representació institucional per a consensuar un nou govern alternatiu “que netege Gandia de corrupció i indecència”, ja que, tal com ha recordat, “els socialistes portem quatre anys lluitant contra la política fosca i clientelar del Partit Popular”.

Morant ha finalitzat la seua valoració assegurant que “seria una incoherència i una decepció per als gandians que han demanat canvi, no arribar a un acord que permeta un govern decent a Gandia”.