Diana Morant: “Hem d’aconseguir un molt millor resultat que fa mig any per a tindre un govern fort a Espanya”

Els Socialistes de Gandia van reunir anit a 200 persones al carrer Abat Sola, al costat de la Casa del Poble, en el sopar d’inici de campanya per a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre. Cal destacar que el PSOE va ser l’únic partit polític a Gandia que va portar a terme un acte públic al carrer, per al tret d’eixida de la campanya del 10N.

Abans de donar inici a la tradicional pegada de cartells, l’alcaldessa i secretària general del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, i el regidor social i vicesecretari Institucional del partit, José Manuel Prieto, es van adreçar a tots els assistents. Morant va destacar que “estes eleccions són tan importants i decisives com les del 28 d’abril, quan la ciutadania ja va recolzar majoritàriament al PSOE, tant a Espanya com a Gandia, on no guanyàvem des de feia 30 anys”.

D’esta manera, va recalcar que “hem de ser ben conscients que una altra vegada ens ho estem jugant tot, de la mateixa manera que fa sis mesos, i no podem quedar-nos a casa. Ara no valen les excuses i hem de superar el desànim. Així, si la gent no va a votar, ells tornen”.

Per la seua part, Prieto va recordar que “el PSOE ha intentat formar una majoria de govern i per dues vegades li han dit que no. Però ací estem els socialistes de nou, disposats a formar una majoria progressista forta que aborde els reptes pendents del país”. El regidor socialista va indicar que estan vigents tots els motius que van dur als espanyols a les urnes el 28 d’abril, afegint una raó més: “Hem d’acabar amb el bloqueig d’Espanya i començar a legislar per a guanyar el futur. És hora de donar veu als qui no tenen veu, perquè el país ni el poder són patrimoni de ningú”.

Diana Morant va advertir que, novament, la gran amenaça és que el PP puga sumar amb la resta de partits de la dreta i la ultradreta. “Este perill continua estant viu pel que apunten les enquestes. Les dretes sempre es mobilitzen encara que no tinguen arguments. Per això, el PP el que no vol ara és que la gent vaja a votar”

La secretària general del PSPV-PSOE de Gandia també va indicar que “encara que la ciutadania estiga decebuda per la repetició d’eleccions, les urnes eixiran una altra vegada buides i les hem de tornar a omplir de confiança. Hem d’aconseguir un molt millor resultat que fa mig any per a tindre un govern fort a Espanya”. Al mateix temps, va demanar que tots els gandians que ja van confiar amb els socialistes el 28 d’abril i el 26 de maig, “ho tornen a fer ara amb molta més força”.

D’altra banda, Morant va assenyalar que “durant els mesos que Pedro Sánchez ha estat governant a Espanya, hem demostrat que els socialistes fem el que diem i que som l’única força política capaç de transformar la societat, implantant un gran nombre de mesures socials. Per això, el 28 d’abril el Partit Socialista va recuperar la confiança de les persones”. A més, la secretària general dels Socialistes de Gandia va lamentar que la repetició de les eleccions generals s’haja provocat per “la irresponsabilitat de la resta de partits polítics”.