Diana Morant: “No signe documents de confidencialitat perquè els gandians tenen l’obligació de conéixer el contingut dels informes pagats amb diners públics”

A la reunió convocada el passat divendres per l’alcalde de Gandia per a explicar el projecte de l’hipotètic parc aquàtic als grups polítics de l’oposició, Arturo Torró es va negar a entregar a la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, el pla de viabilitat del mateix —que ja ens ha costat 135.000 euros a tots els gandians i que ha elaborat la pròpia empresa de Estats Units interessada en dur endavant esta actuació—.

Així, el primer edil gandià va obligar a Diana Morant a signar un document de confidencialitat per a poder entregar-li al Grup Municipal Socialista dit informe. “No signe documents de confidencialitat perquè els gandians tenen l’obligació de conéixer el contingut dels informes pagats amb diners públics”, ha remarcat Diana Morant.

“Si arribe a l’alcaldia de Gandia, mai faré signar documents de confidencialitat sobre documents municipals”, ha afirmat Diana Morant.