Diana Morant: “Només el PSOE pot garantir que Torró no torne a governar a Gandia”

La candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, ha assenyalat que “l’única alternativa perquè el PP no torne a governar a la nostra ciutat és votar al PSOE; és a dir, donar-li la confiança a la gent honrada, capacitada i preparada que representa el projecte dels Socialistes de Gandia”. Per tant, Morant ha destacat que “el PSOE és l’única garantia perquè Arturo Torró no torne a ser l’alcalde de la nostra ciutat”.

Juantxo Ribes. Miting en el Raval 1

Diana Morant ha afirmat hui, el dia que finalitza la campanya electoral de les eleccions municipals del pròxim diumenge, que “la victòria és per als que més creuen en ella. I hui crec més en ella que ahir i més que a l’inici de la campanya electoral que ara acaba”.

La candidata del PSOE a la alcaldia de Gandia ha afegit: “I, encara més, anem a protagonitzar el canvi que Gandia necessita i que la gent reclama al carrer després de quatre anys de desgovern del PP”.

Els Socialistes de Gandia considerem que deguem salvar a Gandia de persones que tan sols volen aprofitar-se d’ella. “Este diumenge tenim l’oportunitat de tornar-li la dignitat a la nostra ciutat, demostrant que Gandia ens importa”, ha indicat Diana Morant.