Diana Morant, proclamada candidata dels Socialistes de Gandia a l’alcaldia

La regidora socialista Diana Morant, enginyera de Telecomunicacions i de 34 anys, ha estat designada oficialment com a candidata dels Socialistes de Gandia a l’alcaldia de la ciutat per a les eleccions municipals de maig de 2015. D’esta manera, Diana Morant es converteix en la primera candidata oficial a l’alcaldia d’un partit polític gandià.

 

El Comité de Garanties del PSPV-PSOE ha proclamat Diana Morant, que és la secretària general de l’Agrupació Socialista de Gandia des de juny, després que cap altre militant optara a ser candidat, i en constatar la legalitat dels avals presentats i que representen el 93% de la militància del partit a la ciutat. Així, es supera àmpliament el mínim del 20% d’avals exigit.

 

La flamant candidata ha afirmat que “el nou projecte dels Socialistes de Gandia passa per donar veu també als simpatitzants del PSPV-PSOE”. Per tant, s’ha compromés a donar-los l’oportunitat de participar en l’elaboració del pròxim programa de Govern i de votar la llista electoral que els socialistes presentarem als gandians en maig de 2015.

 

“Em compromet, com així ho estem fent ja, a obrir el nou projecte socialista a tots els ciutadans”, ha conclòs Diana Morant.