Diana Morant recull la bandera blava per 35a vegada i els distintius mediambientals de la platja

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha recollit este matí de mans del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, la bandera blava atorgada per Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) en reconeixement a la qualitat dels serveis que es presten a la platja.

A més, els responsables municipals també han recollit els distintius atorgats de ‘Senda Azul’ per la passarel·la de vianants de la platja Nord; el ‘Centro Azul’ per l’Aula Natura; a més d’un reconeixement per a posar en marxa programes d’educació relacionats amb la natura. L’acte de lliurament dels reconeixements s’ha realitzat en l’Oceanogràfic i també ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Després de recollir els distintius, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha mostrat la seua satisfacció. “És per a Gandia tot un honor i un orgull tindre la platja que tenim, sempre en les millors condicions, amb uns servicis immillorables, uns nivells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de salvament i socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al capdavant”.

Per la seua banda, el regidor socialista Vicent Mascarell ha valorat el treball incansable i incessant que, des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, s’ha dut a terme per fer que la platja de Gandia continue sent líder en qualitat i excel·lència a tota Espanya. “Portem 35 anys consecutius rebent la bandera blava, i cada any són moltes les banderes de qualitat i reconeixements que hissem en la nostra façana marítima”, ha destacat.