Diana Morant: “Tenim el dret de decidir amb el nostre vot la societat que volem en el futur”

La secretària general del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, ha exercit el seu dret al vot en les eleccions generals del 10 de novembre. Després de la votació, Morant ha declarat que durant tota la jornada, “acudiré a tots els col·legis electorals de la ciutat per tal d’agrair a totes les persones que conformen les meses electorals el treball que realitzen per a fer possible esta jornada de democràcia per a decidir el govern que volem per al futur” i ha fet extensiu l’agraïment als Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.

Diana Morant ha demanat a la ciutadania que “isca a votar i exercisca el seu dret. Tenim el dret de decidir amb el nostre vot la societat que volem en el futur. Estes eleccions són decisives. Hi ha qui vol que ens quedem a casa, que no prenguem partit. Ens juguem 40 anys de democràcia perquè hi ha persones que volen que retrocedim”.

La secretària general dels Socialistes de Gandia ha finalitzat indicant que “esperem que la gent participe i vote perquè quan un no vota, la política la fan uns altres. Si tots eixim a votar, el resultat serà el que el poble haja volgut”.