Diana Morant: “Torró está molt preocupat en deixar-ho tot arreglat als seus amics abans d’abandonar l’alcaldia”

Respecte a l’anunci efectuat ahir per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, on va afirmar que l’Ajuntament encetarà els tràmits per a la concessió dels xiringuitos de la platja per un període de 20 anys, prorrogables a altres 10 —i amb la possibilitat d’acotar zones VIP a escassos metres de la vora de la mar—, als Socialistes de Gandia “ens sona tot açò a privatització de la platja i de l’arena”.

“L’alcalde Torró està molt preocupat per deixar-li-ho tot arreglat als seus amics abans que ell abandone l’alcaldia i, el PP, el govern municipal, després de les eleccions de maig”, ha manifestat la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, qui ha indicat que “no vull que un alcalde que està embargat per fer negocis amb els seus ‘amiguitos del alma’ i que no paga a ningú —ni als proveïdors, ni les subvencions promeses als autònoms, ni el ‘cheque-empleo’ que va prometre a les pymes— els arregle les concessions en temps de descompte”.

Els Socialistes de Gandia li demanem a l’alcalde Torró que els diners que puga ingressar —d’ací a que se’n vaja— els destine a pagar el deute que ha generat i que ha multiplicat per tres des que governa. Diana Morant ha recordat que “al carrer, la gent ja està diguent: ‘Torró, paga lo que debes’. Però la seua majoria absolutíssima li permet fer i desfer, com i quan li dóna la gana”.

Per tant, el Grup Municipal Socialista ja ha sol·licitat hui per registre d’entrada tota la informació sobre els presumptes permisos i les autoritzacions que l’alcalde Torró assegura que ja té de la Demarcació de Costes per a la suposada ampliació de termini per a la concessió dels xiringuitos.

Cal recordar que el “coste 0” dels xiringuitos que ha fet l’Ajuntament de Gandia ja ens ha costat als gandians més 2 milions d’euros.