Diana Morant: “Tots no som iguals. Ací teniu la meua declaració de la renda, de béns i la nòmina”

La candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, ha fet pública hui davant els mitjans de comunicació la seua nòmina, la seua declaració de béns i l’última declaració de la renda corresponent a l’exercici 2013.

“Una cosa és parlar de transparència i, una altra ben distinta, practicar-la. Així, difícilment li puc exigir a ningú que siga transparent, si jo no ho sóc”, ha destacat Morant, qui ha recordat que la transparència és un dels seus compromisos irrenunciables per a una nova manera de governar Gandia, que és la que reclama el carrer.

Davant d’un alcalde de Gandia que ningú no sap de què viu, que va renunciar al seu salari —però no per altruisme, sinó perquè està embargat—, Diana Morant ha constatat que “tots no som iguals”. Per tant, la candidata socialista a l’alcaldia ha remarcat que “en un moment en que moltes persones troben tantíssimes dificultats per a guanyar-se la vida dignament i, davant l’exigència dels ciutadans conéixer com i de què viuen els polítics, s’han de fer públiques totes estes dades”.

Tanmateix, l’equip de govern de Diana Morant tindrà l’obligació de fer pública la seua declaració de béns, de renda i de patrimoni —tinga o no tinga l’obligació legal de fer-la— quan entren al govern, cada any i quan acaben el seu mandat.

Esta és, fiscalment parlant, la candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant, una ciutadana normal:

  • Diana Morant viu d’un salari de 1.338 euros que li paga l’Ajuntament de Gandia  com a regidora des de juny de 2011. A hores d’ara cobra uns 600 euros menys del que cobrava en l’empresa privada com a enginyera de Telecomunicacions
  • L’última declaració de Renda certifica que té un ingressos de 20.300 euros anuals
  • Des de l’any 2010 paga mensualment —i de forma compartida— una hipoteca per un pis al barri de Corea que té un valor cadastral de 28.000 euros
  • Té uns estalvis en el banc d’uns 15.000 euros
  • Sempre marca la X en la casella de “finalitats socials” en la seua declaració de l’IRPF

“Totes estes dades estan a l’abast de qualsevol persona que vullga consultar-les en la meua pàgina web dianamorant.es”, ha conclòs la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia.