Diana Morant: “Vull ser alcaldessa perquè Gandia necessita un canvi i qui no pot seguir sent-ho és Torró”

Juantxo Ribes. Presentacion candidatura PSPV Gandia 10

Diana Morant, la candidata del PSOE a l’alcaldia de Gandia en les eleccions del pròxim 24 de maig, va afirmar dissabte passat que “vull ser alcaldessa perquè Gandia necessita un canvi i perquè qui no pot seguir sent-ho és Arturo Torró”.

Davant unes 1.000 persones (850 assegudes i més d’un centenar que va seguir l’acte dempeus), la candidata dels Socialistes de Gandia va explicar que “ser alcaldessa és un sentiment que m’arriba des de la necessitat de canviar les coses, de posar punt i final al desgovern i al balafiament del PP, de posar punt i final a la censura, a la persecució i a la destrucció que Gandia ha patit en esta legislatura”.

Diana Morant va ser presentant als 27 integrants de la seua candidatura, “un equip de persones preparades, capaces i honrades” en un acte nou amb les cançons que cadascun d’ells havia escollit per a explicar perquè donaven “este pas endavant”.

“Queden 29 dies per al canvi, i què són 29 dies després dels 1.434 dies del govern del PP que hem hagut de suportar?”, es va preguntar la candidata a l’alcaldia, qui va encoratjar als ciutadans de Gandia a abandonar la resignació i a canviar, el 24 de maig, “el despotisme i l’amiguisme per la transparència i el govern de i per als amics per un govern que pense en tots”.

“Ja sabem que el PP i Arturo Torró volien governar Gandia per a aprofitar-se d’ella; ara, si vos importa Gandia, anem a canviar-ho”, va afirmar Diana Morant.

Juantxo Ribes. Presentacion candidatura PSPV Gandia 3