Dimecres celebrem la primera Nit de Curtmetratges a Gandia

Gandia 09 de novembre 2015.-  Primera Nit de Curtmetratges a Gandia. Serà el dimecres dia 11 de novembre, a les 21.00h, al Teatre Serrano.

Aquesta iniciativa nàix de la necessitat de donar veu i visibilitat a tots aquells que estan realitzant curtmetratges a la ciutat i no disposen d’un espai on presentar-los al públic.

A la pantalla vorem 5 treballs que parlen de temàtiques diferents. En uns es dona protagonisme a la imatge i en altres al guió. Es presentaran els següents treballs: ‘Els Marjals de la Safor’ de Vicent Almar, ‘Graffiti Area’ de Maite Fernández, ‘Malos Humos’ de Fernando Martí, ‘La Ropavejera’ de Nacho Ruiperez i ‘Bocata Especial’ de Vicent Todolí i Javier Alfaro.

El regidor de Cultura, Joan Muñoz, ha  explicat que seran 50 minuts de projecció. Hi haurà una presentació per part dels propis autors qui explicaran per què han fet el seu curtmetratge i quines vivències han tingut a lhora de crear-lo.

Cal destacar la participació de la guionista de Gandia, Maite Fernández, qui va guanyar amb el guió de ‘Graffiti Area’ el concurs internacional Bombay Sapphire Imagination Series. Aquest curtmetratge va ser gravat a Los Angeles i va ser presentat al Festival Tribeca de Nova York. El regidor de Cultura ha assegurat que en saber que a Gandia no hi havia un espai on poder presentar aquest treball premiat internacionalment va posar en marxa aquesta iniciativa  de la Nit dels Curtmetratges que té un propòsit concret  “és la primera nit de curtmetratges però hi haurà més. L’objectiu es que d’aquesta experiència puga eixir un futur festival de curtmetratges a Gandia per a lany que ve o laltre. Tindrem la col.laboració de la Universitat Politècnica  amb els qui ja estem parlant”.

Des de la regidoria de Cultura s’ha volgut convidar a tots a participar d’aquesta nit de cinema i talent. S’ha recordat que l’entrada es lliure i que la sessió serà molt amena per la diversitat de temàtiques dels curts i perquè com és habitual en aquests tipus de treball sempre hi ha un final sorprenent.