Dol nacional per les persones que han perdut la vida a causa de la COVID-19

L’Ajuntament de Gandia ha guardat hui tres minuts de silenci amb motiu del dol nacional decretat pel Govern d’Espanya en memòria de les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19. Per aquesta raó, les banderes del consistori romandran a mitja asta durant els pròxims 10 dies.

En l’acte van participar els membres de la corporació municipal i representants de la Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Creu Roja.

Després de finalitzar els tres minuts de silenci l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha declarat que “hui ens hem reunit en aquests tres minuts de silenci per homenatjar totes les pepersones que han perdut la vida a causa de la Covid-19. Parlem de xifres de morts molt dures. A la nostra comarca han estat 28 les persones que han perdut la vida per culpa de la crisi sanitària. Molts ciutadans i famílies han vist truncades les seues vides per aquesta pandèmia. Mai havíem viscut una situació com aquesta que ha colpejat de dolor a la ciutadania i seran molts els efectes sobre les nostres vides d’una crisi sanitària que ha marcat un abans i un després“.

Des de Gandia volem dir a tots els afectats i les seues famílies que mai els oblidarem” i ha destacat que “la ciutadania ha sabut agrair el treball de totes les persones que han estat salvant vides i ha mostrat molta disciplina i responsabilitat en el seu comportament“.

Finalment, Morant ha recordat que “seguim estant en una situació complicada i per això hem de continuar sent molt responsables i afrontant de manera comunitària les conseqüències d’aquesta crisi sanitària“.