El 30 d’octubre se celebra la cavalcada de Halloween a Corea

Gandia 21 d’octubre 2015.- El barri de Corea es prepara per a acollir la seua quarta cavalcada solidaria amb motiu de la festa del Halloween.

Serà el dia 30 d’octubre a partir de les 18.30 h. La cavalcada començarà al Carrer Tossal continuarà pel carrer Perú, passarà per la Plaça Joan Fuster i finalitzarà a l’Alqueria Laborde junt al Consell dels Joves.

En aquest recorregut hi haurà 5 punts solidaris on els participants podran  intercanviar la seua aportació d’un quilo de menjar per llepolies, dolços i xocolate. S’escenificarà el típic ‘truc o tracte’ de la festa de Halloween però en aquest cas amb un fi solidari. Tot el menjar que es recollirà serà entregat a la Creu Roja i a Cáritas. La cavalcada durarà unes 2 hores. Aquest recorregut solidari pel barri de Corea anirà acompanyat per una batucada i en el seu punt final hi haurà instal·lat un passatge del terror per als més atrevits.

Cal recordar que només l’any passat aquesta festa solidaria va aconseguir més 1.200 quilos de menjar. L’Ajuntament de Gandia, que organitza aquesta festa amb la col.laboració de diferents organitzacions del barri, espera superar aquesta xifra, ja que cada convocatòria hi participa més gent. “Corea és un barri solidari” ha destacat el president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, qui a més ha subratllat que “amb pocs diners es pot fer comboi i coses bones per als més necessitats”.

En l’organització d’aquesta festa s’ha involucrat tot el barri, com ha destacat Alfonso Rufat, president de l’Associació de Veïns de Corea que ha afirmat que “en aquesta gran obra social han participat les 5 falles del barri, la germandat de Confrares, els centres escolars i els comerciants de la zona”. A les seues paraules s’ha afegit Salva Gregori, de la falla de Corea, qui ha insistit a convidar a tots a participar en aquesta festa solidària.

 

*Foto: Àlex Oltra