El barri de Corea celebra les seues festes veïnals el pròxim cap de setmana

La presidenta de la Junta de Districte de Corea, Inma Rodríguez, acompanyada d’Alfonso Rufat, president de l’associació veïnal i de Salvador Gregori, coordinador de festes, han presentat este matí  la programació festiva del barri, que tindrà lloc el dissabte pròxim, 18 de juny.

Així, els actes començaran el divendres 17 de juny a partir de les 18 hores amb jocs infantils a la plaça del Jardinet. El mateix dissabte a les 11 hores romandran estes activitats al mateix espai. A partir de les 22 hores se celebrarà el sopar veïnal de pa i porta al carrer Guitarrista Salvador García. Tot seguit, hi actuarà el duet Coral i Jaume Costa.

“Ens fa molta il·lusió tornar a fer barri després de dos anys sense poder acollir esta festa per la pandèmia”, ha destacat Rodríguez. “Volem que la gent vinga i puga gaudir en el 30 aniversari de l’Associació de Veïns de Corea”, ha afirmat Rufat.

“Cal recalcar que és gratuït per als socis i tindrà un cost de 6 euros per als no socis”, ha puntualitzat Gregori. Els tiquets estaran a la venda en el Centre Social del barri fins al divendres (inclòs). L’horari d’obertura és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.