El barri de la Plaça El·líptica-República Argentina celebra la seua XIX Festa Veïnal els pròxims divendres i dissabte

Torna un any més el cicle d’estiu de festes veïnals als barris de Gandia i comença, com sempre, amb la XIX Festa Veïnal del barri de la Plaça Elíptica-República Argentina el pròxim 9 i 10 de juny. Així ho ha anunciat este matí en roda de premsa el president de la Junta de Districte Plaça Elíptica-República Argentina, Salvador Gregori, qui ha estat acompanyat pel president de l’associació de veïns de la barriada, Vicent Santulario, i el delegat de premsa i festes del mateix barri, Manolo Soler.

“Esta festa se celebra cada juny i després arriben les festes a la resta de barris de la nostra ciutat. És un motiu d’alegria continuar celebrant estes festes i estem molt contents que esta tradició continue en marxa, ja que és un barri molt participatiu”, ha expressat Gregori.

Per la seua part, Santulario ha comentat que “enguany és una data molt especial, ja que l’associació complix quaranta anys des de la seua creació en 1983 i està previst fer un homenatge a tota la trajectòria a través dels diferents presidents que han comandat l’aspecte associatiu”.

Per últim, Soler ha comentat les diferents activitats previstes. “El sopar serà el dia 10 i per als més menuts es faran el dia 9 uns tallers de dinamització a les 18 hores per a donar-los vida a l’aire lliure per a gaudir en comunitat i, a més, es repartirà orxata i fartons”, ha indicat. L’orquestra que amenitzarà l’ambient durant el sopar del dia 10 és l’Orquestra Emoji.

La venda de tiquets continuarà disponible per a associats i no associats (4 euros) fins al pròxim divendres en horari de vesprada al Centre Associatiu Joan Climent.

Soler ha destacat també les activitats pensades de cara a l’hivern: “Sabem de les dificultats que ha patit el barri per la covid-19, per això hem pensat fer tallers de dinamització, integració d’ètnies, degustació de cuines de diferents països i eixides a la natura”.