El candidat de JSPV al Parlament Europeu parlarà a Gandia de la importància del paper dels joves en la política

Samuel Falomir estarà demà a Gandia per a parlar amb els joves de la Safor-Valldigna de la importància de les eleccions per a la joventut

La visita de Falomir a Gandia coincideix amb la decisió del PSPV de garantir un 20% de les llistes electorals en 2015 a menors de 30 anys.

Els socialistes participaran després de l’acte a una festa Erasmus a la platja.

Els socialistes de Gandia han organitzat per a demà un acte de Joventut dintre de la campanya electoral per a les Europees de 2014. El secretari d’Organització de JSPV i candidat al Parlament Europeu pel PSOE, Samuel Falomir, estarà a Gandia per a parlar de la importància que tenen els joves en la política de hui en dia. L’acte tindrà lloc al bar Poma de la plaça Loreto de Gandia a partir de les 20 hores i tindrà un nou format, conegut com ‘Politica & birra’, on els polítics conversaran amb els assistents de manera informal i propera.

Falomir arriba a la capital de la Safor per a presentar les claus del programa del PSOE a les Europees que fan referència als més joves. En aquest sentit, una de les propostes més atractives és la de l’ampliació dels fons per a crear ocupació juvenil, el que s’anomena Garantia Juvenil. Els socialistes proposen triplicar aquesta quantitat, passant dels 7.000 milions actuals a 21.000 milions d’euros, que serien una bona xifra per a començar a lluitar contra un dels principals problemes que pateixen els joves hui en dia.

El candidat al Parlament Europeu també aprofitarà la seua visita a la ciutat ducal per a parlar de la importància que té la implicació juvenil en la política actual. I ho farà coincidint amb la recent decisió del PSPV de garantir que, al menys un 20% de les llistes electorals valencianes per a 2015 estarà ocupat, en els seus llocs d’eixida, per menors de 30 anys. Una proposta que és la demostració més factible de l’aposta del PSPV per la renovació que reclama la ciutadania. De fet, Falomir és un exemple d’aquesta aposta dels socialistes, donat que és regidor al seu poble, l’Alcora, i ara és candidat al Parlament Europeu.

Després de l’acte de Falomir, els socialistes participaran a una festa Erasmus a la platja de Gandia per a conscienciar als més joves de la importància que té votar al PSOE el proper 25M per a poder garantir el canvi que necessita la seua generació per a tenir un futur d’esperança i oportunitats. La cita serà a partir de las 23.30 hores.