El Centre Cívic Roís de Corella acollirà el primer festival solidari de música indie Polar Gandia Festival

Gandia acollirà el pròxim 30 d’abril a partir de les 12.30 hores el Polar Gandia Festival, el primer festival de música indie que se celebrarà a la ciutat. Al llarg del dia es portaran a terme una sèrie de concerts al Centre Cívic Roís de Corella on la música alternativa tindrà un espai per a consolidar-se de cara a un futur festival assidu i de major extensió.

A l’acte de presentació celebrat este matí han assistit la regidora socialista Liduvina Gil; l’edil de Cultura, Nahuel González; José Luis Larroca, promotor musical; David Toro, gerent del Polar Gandia Festival; Elena Gozalbo, treballadora de l’Associació Gaudim; Joanjo Reig, coordinador d’activitats festives; i Rubén Martínez, representant del grup musical Peepshow.

A banda dels espectacles musicals, “l’activitat està pensada per a què els assistents, tant d’ací com estrangers, passen allí el dia. Per això, la gent podrà degustar la nostra fideuà de Gandia i altres productes locals, i hi haurà espais pensats per a xiquets i xiquetes”, ha explicat Gil. El festival, avalat per Radio 3, comptarà amb les actuacions dels següents grups: El Capitán Elefante, Peepshow, Lunáticos, Driive, Doctor Lobo i Rosa Venenosa.

“Anem a donar-li al Centre Cívic Roís de Corella un context amb una qualitat musical i una sèrie d’esdeveniments prou important”, ha detallat Larroca. A més, el festival servirà per a dinamitzar eixa zona, que s’està convertint en un espai referent sociocultural, ajudant en la descentralització dels espais. El promotor musical s’ha mostrat molt il·lusionat per “l’oportunitat que ens ha donat Gandia de traure el nostre festival a l’exterior”.

Finalment, Toro ha mostrat el seu anhel perquè este festival “siga un èxit i el punt de partida d’una nova vida a Gandia”. El gerent del festival ha conclòs dient que el nivell musical és elevat i que “als grups tan sols els queda una espenta per a convertir-se en autèntics referents del gènere i esta és una gran oportunitat”.

Les entrades anticipades tindran un preu de 12 euros i es podran adquirir presencialment a l’Associació Gaudim, al pub The Dublin i al Palau Ducal; i digitalment al portal Wegow. D’altra banda, existirà la possibilitat de comprar-les a les mateixes taquilles per 15 euros. El festival té caràcter solidari, ja que part de la recaptació es destina a l’Associació Gaudim, “dirigida a persones amb diversitat funcional on cada dissabte oferim activitats d’oci”, ha indicat Gozalbo.