El centre de la Platja tindrà un pàrquing de pagament per afavorir la rotació de vehicles i dinamitzar el sector turístic

El Govern de Gandia ha anunciat que ha atés la reivindicació de DestíSafor i el sector turístic i establirà un pàrquing de pagament a la Platja que comptarà amb 360 places i que s’ubicarà al popularment conegut com pàrquing de Bacarrá (parc Clot de la Mota).

“És un espai estratègic situat al centre de la Platja que concentra molta activitat de serveis turístics, hostalers i hotelers i on és molt complicat aparcar en plena temporada d’estiu. El que pretenem amb esta mesura és afavorir a la Platja de Gandia mitjançant una rotació dels vehicles en estiu. A més, es dóna una solució també a les queixes dels visitants que no podien estacionar al centre de la platja i acudien a altres destinacions”, ha declarat el regidor de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau. 

L’edil socialista ha assenyalat que esta acció garantix a la ciutadania de Gandia i als turistes que visiten la nostra platja tindre una alternativa per a estacionar i gaudir dels comerços i establiments, al temps que potencia el consum a esta zona. “El Govern local també ha d’estar del costat dels que mobilitzen l’economia, dels que creen ocupació i dels que més han patit les conseqüències de la covid-19, així que esta és una demostració més que l’ajuntament es posa a la seua disposició i no els deixa a soles en el camí de la recuperació”, ha comentat Arnau.

Esta mesura se suma a altres iniciatives ja implantades com ara ‘La Morada’ per a donar resposta a la reivindicació del sector turístic, a més de gestionar-se en consonància amb els objectius de l’Organització de Nacions Unides (ONU) orientats a afavorir el desenvolupament sostenible de les ciutats.

Així, segons ha explicat el responsable de Mobilitat, esta infraestructura entrarà en funcionament este cap de setmana i l’estacionament tindrà un cost de 1,15 euros/hora amb opció màxima de 4 hores de durada i possibilitat de renovació.

Per la seua banda, el president de l’associació d’hostaleria i turisme de la Safor DestíSafor, José Manuel Navarro, ha afirmat que esta mesura dóna una “resposta vàlida i positiva a les preocupacions dels sectors empresarials implicats i dels clients” en relació a la necessitat d’incrementar les zones d’aparcament a la Platja.