El centre social del Grau acull la campanya ‘Protegeix-te del sol. Protegeix la teua pell’

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha comparegut hui en roda de premsa al costat de Maribel Codina, presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Gandia per tal d’anunciar que la nostra ciutat participarà un any més en la campanya solar destinada a detectar i prevenir el càncer de pell.

Tal com ha recordat l’edil socialista, la platja de Gandia ha vingut acollint la caravana de l’AECC però enguany, a causa de la covid-19, el format d’assistència ha variat. Així, les revisions es portaran a terme demà, dimecres, en horari de 10.00 a 13.30 hores al centre social Marcelino Pérez del Grau. Per a poder realitzar la revisió, s’ha de concertar una cita prèvia trucant al 96 295 98 02.

Gil també ha informat que s’habilitarà una sala d’espera per a tres persones, les quals han de respectar les normes de distanciament i portar mascareta. “El càncer de pell és una malaltia causada, entre altres factors, pels raigs de sol i els raigs ultraviolats. És molt important que es detecten els melanomes el més ràpid possible i, per això, hem de buscar-nos els canvis en els lunars“.

Per la seua banda, Maribel Codina ha agraït al consistori gandià i a la regidora socialista Liduvina Gil tot el suport que ens presten en les nostres activitats. Prova d’això ha estat que ens han facilitat l’espai per a prestar este servei perquè no podíem desenvolupar l’activitat tal com ho havíem fet en anteriors edicions“.