El cicle ‘Gandia, una platja de cinema’ s’inicia hui a l’arena de la platja Nord

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha informat que enguany les activitats del ‘Cinema a la Mar’ s’amplien i inclouran dos cicles diferenciats dins de la iniciativa ‘Gandia, una platja de cinema’. En els dos casos totes les projeccions es realitzaran a la sorra de la platja i seran de caràcter gratuït. Tots dos cicles compten amb la col·laboració de Territori Borja, València Turisme i Turisme Comunitat Valenciana.

Tal com ha explicat l’edil socialista, el cicle tindrà un apartat dedicat al cinema en família que se celebrarà tots els dilluns a partir de les 22 hores al costat de l’escenari situat a l’inici de la platja, junt al Club Nàutic. Un cicle que comptarà amb nou projeccions.

A l’igual que es va realitzar l’any passat i seguint totes les mesures de seguretat, els nuclis familiars o de convivència disposaran de la seua zona acotada, es facilitarà gel hidroalcohòlic en l’accés i es prendrà les dades de les persones que assisteixen per garantir la traçabilitat.

Programació Cinema en família
JULIOL
5 de juliol – La Oveja Shaun: Granjaguedón
12 de juliol – Sonic. La Película
19 de juliol – Scooby
26 de juliol – Família Addams

AGOSTO
2 d’agost – Abominable
9 d’agost – El Castillo Ambulante
16 d’agost – Hotel Transylvania
23 d’agost – Astérix: la residencia de los Dioses
30 – El viaje de Chihiro

Pel que fa a la novetat d’enguany, Mascarell ha informat que també s’ha programat un cicle de Cinema Clàssic que tindrà lloc tots els dijous a partir de les 22 hores al costat del Far 2 de la platja de Gandia. El cicle obrirà s’obrirà mateix dijous 8 de juliol amb la projecció de ‘El Verdugo’ i tancarà amb ‘Bienvenido Mr Marshall’ de Luis García Berlanga.

Programació Cinema Clàssic
JULIOL
8 de juliol – El Verdugo
15 de juliol – El Apartamento
22 de juliol – Una noche en la Ópera
29 de juliol – Fort Apache

AGOST
5 d’agost – El Maquinista de la General
12 d’agost – Casablanca
19 d’agost – Toro Salvaje
26 d’agost – Bienvenido Mr. Marshall

Finalment, Mascarell ha declarat que “seguim ampliant l’oferta lúdic-festiva de la platja. Creiem que estes dues iniciatives són una bona manera de finalitzar una jornada a la platja i des d’ací vull animar a tota la ciutadania i visitants a gaudir de cinema al costat de la mar”.