El Consell de la Infància se suma a la conscienciació en el Dia Mundial de l’Aigua

A la crida per la conscienciació en el Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) que ahir va reivindicar l’Ajuntament de Gandia per a recordar la importància de l’aigua com un recurs essencial per a la vida, tal com assenyala Nacions Unides des de 1993, el Consell de la Infància, en representació dels xiquets i xiquetes de la ciutat, ha volgut sumar-se a este esdeveniment amb l’elaboració d’un vídeo manifest que en 2021 té com a lema ‘Valorem l’aigua’.

Així, la regidora d’Infància, Liduvina Gil, ha destacat que este manifest “ret homenatge a este valuós recurs i consciencia la ciutadania del fet que existixen milions de persones que no disposen d’aigua potable”. D’altra banda, la regidora socialista també han volgut deixar clar que la Infància de Gandia “aposta pel desenvolupament sostenible com a la millor opció per a salvar el planeta, en consonància amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) Núm. 6 de l’Agenda 2030. Aigua i sanejament per a tots i totes”.

Per últim, Gil ha afegit que des del departament s’han elaborat uns imants magnètics per a les neveres que s’han repartit en tots els centres educatius i que inclouen “les recomanacions que han elaborat els xiquets i les xiquetes del Consell de la Infància per a recordar aquelles mesures que fan possible estalviar aigua, com ara el tancament de l’aixeta quan ens rentem les dents o acurtar el temps de dutxa”.