El curs escolar arranca a Gandia amb normalitat per als més de 10.000 alumnes de la ciutat

El curs escolar ha arrencat hui a Gandia amb total normalitat per als 10.335 alumnes que s’han incorporat a les classes a Infantil, Primària, ESO i Batxiller.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, ha visitat durant el matí diversos centres i ha destacat que totes les infraestructures estan a punt. “Hem compassat totes estes intervencions amb el començament del curs. Tots els centres educatius públics han tingut millores gràcies als més de 20 milions d’euros del Pla Edificant que també estan possibilitant actuacions pràcticament integrals”.

Prieto també ha posat en valor les línies d’ajudes iniciades pel Govern local per ajudar les famílies. “En un moment on ha augmentat el cost de la vida i el preu de la majoria dels materials que faran servir els escolars durant el curs, el govern de Gandia ha posat en marxa el xec escolar-cultural del qual ja s’han expedit 5.000 unitats”, i ha incidit que “quan les coses es fan fàcil, ixen bé. Esta és la línia que hem de seguir per a fer front als temps difícils que vénen: Donar certeses, fer les coses fàcils i invertir en infraestructures perquè dies com hui siguen dies feliços”.

Per part seua, Fuster ha destacat que s’inicia el curs sense restriccions COVID i ha agraït a la comunitat escolar tota la tasca realitzada perquè l’arrencada del curs s’haja desenvolupat sense problemes. “Hi ha molta implicació i esforç de tots els equips educatius i les AMPAS dels centres. Gràcies a este esforç, podem aconseguir que gràcies a l’educació tothom tinga igualtat d’oportunitats”, ha assenyalat la regidora socialista.