El Departament de Turisme llança la campanya ‘T’ho has guanyat. Torna a brillar a Gandia’

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha presentat la campanya ‘T’ho has guanyat. Torna a brillar a Gandia’. Es tracta de la segona fase de la campanya de comunicació que el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia va llançar durant el confinament. Si en la primera part de la campanya #*GandiaBrillaenMí s’homenatjava els turistes amb un vídeo amb el qual revivien els seus records amb les fotos que ells mateixos havien publicat en les seues xarxes socials, en esta segona fase es vol transmetre un clar missatge: Gandia està preparada i esperant que tornen

Esta campanya va dirigida tant als professionals que han estat en primera línia lluitant enfront de la pandèmia com a tota la societat en general que, durant mesos, ha vist com la nostra forma de vida ha canviat. “Amb el missatge ‘T’ho has guanyat. I ens has guanyat. Amb el teu esforç, perseverança i solidaritat. Ara acosta’t, posa’t còmode i deixa’t brillar’ pretenem que ens visiten”, ha explicat Mascarell, qui ha incidit en què “ara és el moment en el qual hem de posar en valor la nostra platja i tot el que podem oferir”.

Geogràficament, la campanya es dirigix als visitants de l’entorn immediat de les províncies de València i Alacant i també aborda la zona centre d’Espanya (Madrid, Toledo, Conca, Saragossa i Ciudad Real). “És el nostre públic potencial i el que ja coneix la platja. Som un destí previsible, segur i que genera confiança”, ha manifestat l’edil socialista.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de València que sufragarà el 50% de la mateixa. “Abordarem els mitjans tradicionals però incidirem molt en els mitjans digitals i les xarxes socials, a més de treballar estretament amb touroperadors i agències de viatges online”, ha destacat Mascarell. Pel que fa a les previsions d’ocupació en hotels i apartaments, ara mateix Gandia es troba per damunt de la mitjana i des del Departament de Turisme s’espera que la temporada turística s’allargue.ç

La campanya consta d’un vídeo i elements gràfics que es publicaran a partir de hui tant en xarxes socials, com en premsa especialitzada de Madrid, portals de touroperadors i agències de viatges ‘online’.